vårt lille land og en verden på kanten av kaos

Vårt land.

I vårt tidligere kalde nord holder våre politikere på med sitt. Men at de holder på med sitt betyr aldeles ikke til vår fordel.
De er blitt gale alle mann inne på regjeringskontorene og tenker kun på og tjene penger til statskassen og samtidig finne ting og spare inn på.
Dette gjør de med digitalisering, sammenslåinger og lukede offentlige kontorer som du må bestille time på nettet for og komme inn på.
I Norge får en stakkar ikke leve fritt som de påstår, de trer over oss digitaliserings posen for og så trampe litt rundt på den etterpå. 
De påstår at alle i Norge har tilgang på nettløsninger, men dette stemmer overhode ikke, og der det er tilgang er ikke linjene laget for en så stor økning av brukere som trenger. Så når du først har tilgang så krasjer det grunnet overbelastning. I banken har de ikke lengere bank tjenester så du må på nettet for og kunne bruke dem og vips, der var BankID død for ente gang i løpet av uken.

Når skal stortinget skjønne at Norges infrastruktur ikke er laget for at vi skal bli digitale. Det kreves ekstreme oppgradderinger og nytt utstyr i hele Norge før digitalisering skal bli en problem fri plattform, samt at 30% av vår befolkning ikke av en eller annen variert grunn kan bruke dette. Stortinget skulle ha blitt dratt forran retten og få dom for diskriminering av de vansklighetsstilte i vårt land.

Men akk nei, folkene i leder stolene er skjermet fra En ver kritikk og kan bryte Norges lover uten konsekvens. Mens vi vanlige blir bøtelagt og fengselet for små ting som for eksempel rågjenngeri. 

sammemslåingene som vi nå har fått gir våre off.etataer og våre ledere mulighetene til og spare noen slanter og gjør at de kan ta i bruk felles kantiner som muliggjør at de kan møte alle sine kollegaer på et og samme sted.
Mens vi ute i det vanlige livet sliter stort med og få fatt i disse etatene ettersom deres tlf er stengt, de svarer ikke på epost, kontorene er stengt eller kun tilgjengelig etter avtale.
fordi norske ledere vil ha det på sin måte som funker i de større byene, må vi utenfor byen sitte og slite oss i hjel med alt fra betaling til hjemforsikring.
må spørre har vår såkalte ledere tengt og starte eget land som ikke resten får bli med i heller.

Når vi virkelig er hår løse etter og ha revet det av i store dotter, så har vi heldig vis en så god klima politikk at vi trenger ikke og bekymre oss veldig mye lengere. 
Jeg leser i vitenskapelige tekster, ser grafer og statistikk samt finner frem til data fra så langt tilbake i tid som det i det hele tatt er blitt gjort noe bevis på vårt klima. 
Folk og politikkere legger ut komplekse avhandlinger og holder foredrag som like godt kunne vært på røver språket for folk flest om klima skiftet. og attpå til kommer en astronom eller en hav forsker med idiotiske sammenligninger for og bevise at vårt klima ikke er under endring. hva vet vel de om den komplekse klima vi har. 
Vårt klima endres dette er et faktum, og baserer seg på funn gjort av hundre vis av forskjellige vitenskapsmenn og bekreftet av mange hundre tusen til. 
Om det er menneskeskapt eller ikke har i det store og hele lite og si, det at vi som en samlet rase ikke tar dette seriøst nok har alt og si.
historiske data viser noe ikke våre klimaforskere har oppdaget. Må nevne at deres data er hentet med 50 års mellom rom. Historiske data som går over en periode på nesten 4,5 milliarder år viser at vi er allerede for sent ute til og redde oss selv, vi kan om vi felles går sammen begrense totale effekten som kommer eller i det minste sakke farten på den.
i vårt solsystem har vi en planet som i sin tidligere alder begynte og slippe ut svovel, metan og co2. dette ble en global katastrofe på kort tid, dette mye fordi denne planeten ikke har hav, grønne planter, innlands is, og vind strømmer osv som fordeler uv stråling og hindrer opptak av dem som varme.
denne planeten blir kalt vår tvilling og 
krigsguden Venus. Venus har høy vulkansk aktivitet, tykt lag med klima gasser som ingen sol slipper gjennom og en behagelig tempratur på par hundre til opp mot par 1000 grader. dette er skjebnen til vår planet og kjappere en du vil noen gang forvente, med store hopp i den gale rettningen etter vert som vår planet blir varmere.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nå etter 3 år intensiv jobbing.

En kort oppsummering av mitt arbeide mot det offentlige del 2

En kort oppsummering av mitt arbeide mot det offentlige