Norges ledere har godt for langt

Staten Norge, offentlige kontorer, politikere og andre embetsmenn i Norge som tror landet er skapt og lever for dere.

Først er det NAV, hvem pokker anså det som en lur ide og få en hel haug med byråkrater til og starte sin egen lekepark som mange av oss ikke klarer oss uten.
For og så la de bestemme sine egne lover og regler. 
Som Nav er så kan du få oppfattelsen at du ikke tilhører landet og blir behandlet dårligere en husdyrene mattilsynet henter inn grunnet mislighold.
Jeg skjønner jo at dere må hindre at de som egentlig ikke har behov for dere skal komme og forsyne seg av budsjettet, men alle er da fader ikke av det slaget.
I henhold til norsk lov har dere veiledningsplikt, noe som sikkert ikke dere har hørt om før, men når dere setter hengelås på dørene deres, har kun en kundebehandler på jobb og oppe på der igjen legger ned lokal kontorene. Hvordan har dere hengt da og følge denne loven når dere ikke hadde kapasitet før sammenslåingen. Og ikke ha kapasitet til og følge norsk lov er ikke folket som skal lide for, dere skal ta grep og rette opp i dette umiddelbart. 
Nei, digital kommunikasjon holder ikke. 
Av Ca. 20 til 30% av Norges befolkning så har halvparten ikke rørt en pc i hele sitt liv den andre halvdelen skjønner ikke noen ting av dem.
Og be en 80 åring som har en gammel 486 stående under 2 cm med støv som en av ungene hennes kjøpe en gang i tia, men hun selv aldri har sett blitt startet blir tvunget til og begynne og scanne dokumenter og legge de som vedlegg til et skjema dere ber henne fylle ut på Altinn så synes jeg Norge har gått for langt.
Eksempler, først bra så fra stortinget som er horribelt.

https://www.bt.no/nyheter/lokalt/i/2vgJa/nav-knekker-brukere

https://www.bt.no/btmeninger/debatt/i/z2WB1/kjaere-alle-arbeidsledige

hva tror de er grunnen til arbeids ledighet er da. at vi er late?
er da ingen til meget få arbeidsledige som har valgt dette selv men tråkkes på skal de.

Norges finansielle metoder er også blitt et hellvette med automatiske løsninger som stort sett er nede grunnet en eller annen feil.
Det er heller ikke slik at hele Norge har tilgang til nettbaserte løsninger på grunn av dårlige signal forhold og dyre løsninger ingen har råd til. Og når du blir fritt lei og vil ha kontanter og bruke ettersom det vert fall ikke krever nett dekning for og brukes.
tror du ikke vi blir gebyrlagt og sett på som kriminelle, samtidig blir beskyldt for svart inntekt osv. 
Vet ikke om mange vet det men politiet har begynt og beslaglegge pengesummer som folk har kontant over par tusen kr.
sammenslåing av fylkene ser kanskje vel og bra ut på papirene, men i sammenheng med sentraliseringen så er det rart ikke de grønne ser rødt. ettersom dette gir en massiv økning av trafikk og dermed økt co2 fotspor.

Ja når vi snakker klimaet vårt, jeg begynner og bli dritt lei av de forskjellige teorier, modeller og artikkler som folk er så gira på og mene er fakta. 
Her skal jeg komme med svar en gang for alle, dette svaret er basert på nøye kontrollerte og utprøvde modeler av verdens forskere og alle har kommet til samme svar. 
Klima krisen er et faktum og kan bevises.
selv en som bare ser på loggført data skjønner dette, og en annen ting er at årsaken samt effekten av klimakrisen kan ikke en forsker alene forklare ettersom vårt klima er kontrollert av mere en sol og sky dekke.
klimaet vårt er og anse som et velsmurt maskineri som vil fungere evig om ingen ytre påvirkninger inntreffer. 
vi startet vår industrialder med og sparke sandkorn ned i maskinen. vi siden gikk over til bøtter med sand osv. til i dag hvor vår påvirkning er som dumperlass med kampestener på størrelse med hus. 
Sier seg selv at vi skulle forlatt debatten om det er noe galt og heller startet og finne ut hva vi kan gjøre for og i det minste bremse utviklingen

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Nå etter 3 år intensiv jobbing.

En kort oppsummering av mitt arbeide mot det offentlige del 2

En kort oppsummering av mitt arbeide mot det offentlige